9 Aralık 2010 Perşembe

AYSELL' DEN HEDİYE NIVEA Visage AQUA SENSATION GÜNDÜZ BAKIM KREMİ (3 KİŞİYE )

Son günlerde bu kremin reklamını sık sık televizyonda görüyordum, “Nemledirmede devrim” diyordu. Sıkı bir NIVEA müşterisi olarak ürünü hemen denemek istedim.Ve inanılmaz derecede beğendim. Gerçekten de “Nemlendirmede devrim”. Size ürünün özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
           Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak için cildimizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey nemdir. Bunu hepiniz biliyorsunuzdur.

NIVEA Nobel ödüllü teknolojiye sahip “Hydra IQ” içeren NIVEA Visage Aqua Sensation serisi ile bu ihtiyacımızı karşılıyor.Hydra IQ, ciltte hücreden hücreye nem akışını sağlayan su kanallarının (aquaporin) oluşumunu aktive ediyor.Suyun hücreler arasında daha etkin geçişini mümkün kılarak ; cildimizin kendini nemlendirmesini sağlayan akıllı nemlendirici, cildimizin en derin katmanlarında bile etkili oluyor.Böylelikle cildimiz tazelenerek daha canlı,daha dolgun bir görünüme sahip oluyor.
Kremi sizlere tavsiye ediyorum, ben çok memnun kaldım. Zaten Avrupa’nın 1 numaralı yüz bakım markasından da bu beklenir.



Ayrıca cildin ihtiyaç duyduğu nemi, derinin alt tabakalarına kadar ulaştıran NIVEA Visage Aqua Sensation serisi; Hydra IQ ve salatalık özü içeren canlandırıcı gündüz kremi, gözaltı morluğunu önleyici göz kremi ve temizleme jelinden oluşuyor.Serideki diğer ürünleri de hemen denemek istiyorum.


KAZANMAK İÇİN TIK TIK....
http://kampanyamelegiaysell.blogspot.com/2010/12/aysell-ve-nivea-ile-3-kampanyam-3.html