18 Kasım 2011 Cuma

BELLA GLORIA, Mücevheri sanata dönüştürür...

Firmamız 1989 yılında kurulmuş olup merkez ofisi ve üretim atölyesi İstanbul'dadır. Firmamız sadece kuyumculuk ve mücevherat sektöründe faaliyet göstermektedir ve ürünlerimizin %70'ini aşan bölümünü yurtdışına ihraç ediyoruz.

     Pırlanta Mücevher’de güvenilir bir marka bella gloria.....
   Firmamız pırlantadan mamül mücevher üretimini Golden Angels markasından ayırarak 2001 yılında trendi belirleyen tasarımcılarımızın oluşturduğu mücevher koleksiyonlarını bella gloria markası ile sizlerle buluşturmaktadır.
  Bella gloria markamız patentli tasarımlarımız ve üstün kalitedeki mücevher koleksiyonları ile çok kısa bir zaman içerisinde sizlerin ilk tercihlerinden birisi olmuştur. Bella Gloria’nın yakaladığı bu başarının ardında; sizleri işimizin kalbine koyan çalışma felsefemiz vardır. Koleksiyonlarımız moda trendleri ile beraber sizlerden gelen öneriler doğrultusunda oluşturulmaktadır..








http://www.bellagloria.com/

15 Kasım 2011 Salı

MAKYAJ KEYFİ: MAKYAJ KEYFİNDEN HEDİYE ÇEKİLİŞİ

MAKYAJ KEYFİ: MAKYAJ KEYFİNDEN HEDİYE ÇEKİLİŞİ: Makyaj Keyfi olarak ilk hediye çekilişimle karşınızdayım.Birbirinden güzel Farmasi ürünlerinden oluşan bir hediye paketi kazanmak için yapm...