5 Ocak 2013 Cumartesi

NURŞENLE KADINA DAİR : İNDİRİMLR.COM DAN 1 KİŞİYE ÇANTA HEDİYEMİZ

NURŞENLE KADINA DAİR : İNDİRİMLR.COM DAN 1 KİŞİYE ÇANTA HEDİYEMİZ:
İndirimlr.com ihtiyacını duyduğunuz en faydalı ve akıllı alışveriş sitesidir. Sizler için internetteki en iyi indirimleri ve fırsatları bulup, bunları size bir çatı altında sunuyoruz.

Aradığınız herşeyi; moda, ayakkabılar, eğlence biletleri, ev eşyaları ve bahçe mobilyaları, hayat tecrübeleri ya da özel bir gece için akşam yemeği fırsatlarını bizim sitemizde bulabilirsiniz. Online indirimler de sizin gözde web-siteniz olmak istiyoruz.Ülkenizdeki en iyi online mağazaları takip ederek sizlere en iyi ürünleri sunuyoruz. Platformumuz bulduğunuz en iyi ürünler hakkında satın almadan önce bilgilenmenize, araştırma yapmanıza ve yaptığınız araştırmaları kaydetmenize imkan sağlıyor.

4 Ocak 2013 Cuma


ShoeButik Güvenli Alışveriş

Merhaba değerli okuyucularım,

Bayanların ayakkabı sevgisi malum. Bu sevginin yanı sıra binlerce model arasında seçim yapmak, model, kalite ve en uygun fiyat belirlemek oldukça zor değil mi? Bundan sonra olmayacak. Şimdiye kadar tanıdığınız sıradan firmaları unutun. Bugün tanıyacağımız sitemiz birbirinden iddialı modelleri sizler için seçen, fiyatları ile sizleri hesap yapmaktan kurtaran; Shoebutik.

kaliteyi taniyalim


Shoebutik sitesi bildiğiniz firmaları size unutturacak kadar iddialı modellere sahip bir ayakkabı ve çanta firması. Site de özellikle ayakkabı modelleri ağırlıkta olsa da muhteşem çantalara da yer veriliyor. Ürün kategorilerine bakacak olursak AyakkabılarÇantalarFırsat ReyonuÇizme& BotSporButik37-38 kategorileri mevcut. Bunların yanı sıra İNDİRİM kategorisine baktığımızda bir çok üründe %50 ye varan indirimleri görüyoruz. 

kaliteyi taniyalimkaliteyi taniyalim

Ürünleri kadar sitenin fiyatları da Shoebutik firmasının gözde olmasını sağlıyor. Onlarca model, mağazalardan alabileceğiniz fiyatların oldukça altında bir arada bulunuyor. Özellikle bu senenin modası zımbalı modeller bayanların favorisi olmaya ideal. Üstelik mağazalar da 150 tl den aşağı bulunamayan bu zımbalı modeller 79.90 tl den başlayan fiyatlarla sitede sunuluyor. 

kaliteyi taniyalim

Ayakkabıların yanı sıra sitede ki çanta kategorisine bakmanızı öneririm. Bu senenin modası taba renk ağırlıkta olmakla birlikte bir çok renkte ve model de çantalar mevcut sitede. Fotoğraflarda bile kalitesi belli olan çantalar, kullanırken göz alacaktır. Üstelik fiyatları gerek mağazalar, gerekse İnternet sitelerinde bulabileceğiniz en uygun fiyatlarda. Firmada şu an devam eden bu indirimler varken ayakkabılarla beraber çanta da alabilir şık bir takıma çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Ödeme konusuna bakacak olursak, ister kredi kartı ile isterseniz de kapıda ödeme imkanı ile ödeme yapabiliyorsunuz. Tüm alışverişlerde kargo kredi kartına 1 tl, kapıda ödemeler de ise kargo yalnızca 5 tl. Ürünlerin fiyatlarının uygunluğu kadar kargoda ki uygunlukta firmaya yakışır tarzda.

kaliteyi taniyalim

Firmamızın sizlere hediyeleri de olacak. 1 okuyucumuza 30 tl değerinde hediye çeki armağanımız var. Sitede ki indirimler sayesinde onlarca ayakkabı ve çanta arasında tercih yapmak size kalıyor. Ben sizler için 30 TL ye kadar olan ürünlerden seçim yaptım, çok daha fazlasını siteden seçme şansına sahipsiniz.

kaliteyi taniyalim