21 Ekim 2011 Cuma

BENEFİT...!


Dünyanın en favori makyaj markası Benefit Sephora’da!

Yenilikçi, ilginç, kaliteli ve etkileyici... Kozmetik devi Benefit Cosmetics nihayet geldi.

Kadınların gözde kozmetik markası Benefit, Amerikalı ikizler Jane ve Jean Ford tarafından 1976 yılında kuruldu.

İçgüdüsel bir girişimcilikle kozmetik bilgilerini birleştiren kardeşler, San Francisco’da o zamanki adıyla “Face Place” olan ilk kozmetik dükkanını açtı. 5 yıl içinde 3 mağazaya ulaşarak kısa sürede büyüyen “Face Place”, 17 yıl boyunca kozmetik tutkunlarının ihtiyaçlarına kulak verdi, make up artist’lerle çalışarak problemlere çözüm getiren “sonuç odaklı” bir ürün gamı yarattı.

Şirket, 1993 yılında, ülke çapında dağıtım yapmaya başladı ve “Benefit Cosmetics” adını aldı. Kısa sürede Amerika’da Saks, Macy’s ve Bloomingdales’te, Avrupa’da Harrod’s, Selfridges, Printemps ve Galleries LaFayette gibi büyük mağazalara girdi. En önemlisi, kısa sürede dünyanın en favori ve trendi kozmetik markası olmayı başardı. Gerek ambalajları, gerekse ürünlerin kalitesiyle gerçek bir efsane...
Sonunda beklenen kavuşma gerçekleşti!
Yıllardır netten takip edilen, yurtdışına çıkan eşe dosta siparişlerle aldırılan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan makyajın fenomen markası Benefit nihayet Türkiye'ye de geldi. 2009 Kasım ayının 20'sinde Sephora mağazalarında hayranlarıyla buluşmayı bekliyor!

Makyajın “eğlenceli” olduğuna inanan Benefit, kendisine itibar ve başarı kazandıran müşteri sadakatini, ürünlerinin yanı sıra, sürekli yenilediği espri anlayışıyla elde ediyor. Bu görüşle ürettiği “Dallas”, “Eras Paste” ve “Dr. Feelgood” markaları, kozmetik dünyasına farklı bir espri katıyor.

“Makyaj , eğlenceli olmalı” inancını savunan Benefit, müşterilerine şunu öneriyor: Eğlenceli ol ve gülümse…



Gina parfüm, kışkırtıcı, seksi cazibesiyle karşısındakini baştan çıkarıyor. Üst notalarda pembe biber, bergamut ve mandalina esanslarının öne çıktığı parfümde, orta notalarda şakayık, beyaz zambak ve yaban mersini, alt notalarda ise paçuli, hint baklası ve vanilya hissediliyor. (99 TL)

Lee Lee parfüm, yaramaz göz kırpışlarıyla kullananları gülümsetiyor. Üst notalarda siyah frenk üzümü, kavun ve limon esanslarının öne çıktığı parfümde, orta notalarda siyah menekşe, lilyum ve yasemin, alt notalarda ise amber ve sandal ağacı hissediliyor. (99 TL)

Düşler ülkesinden gelen Sofia parfüm, kullananları büyülü bir dünyaya götürüyor. Üst notalarda mango ve frezya esanslarının öne çıktığı parfümde, orta notalarda zambak, yasemin ve şakayık yaprağı, alt notalarda ise misk, beyaz karamel ve vanilyahissediliyor.(99 TL)