13 Aralık 2012 Perşembe

http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-218-angel_mia_meleklere_yakisir.html


Angel Mia Meleklere Yakışır

Merhaba değerli okuyucularım,

Bayanların kıyafetlere ilgisi malumdur. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan firmalarda binlerce modeli müşterilerine sunuyorlar. Bunca model arasında en kaliteli ve şık ürünü bulmak gerçekten zor. Biz sizler için bu şık ürünleri kalite ile birleştiren firmalarımızdan biri bulduk. Firmamızın adı Angel Mia.


Angel Mia sitesi adı gibi meleklere yakışır derecede renkli cıvıl cıvıl ürünlerin bulunduğu bir site. Ürünler sitede 3 ana kategoriye ayrılıyor. Üst grupalt grup ve elbise. Üst gruba göz gezdirdiğimiz de zengin bir ürün yelpazesi ile karşılaşıyoruz. Triko, penye, gömlek, bluz ve ceket olarak onlarca model karşınıza çıkıyor. Özellikle bluz kategorisinde karşınıza çıkan birbirinden şık modeller sizi cezbedecektir. Alt gruba baktığımız zaman bu senenin modası tayt, pantolon ve etekler bulunuyor. Pantolonlar da gene son dönemin modası çiçekli desenler dikkat çekiyor. Elbise bölümünde ise bayanların kurtarıcı siyah elbisenin bir çok modeli mevcut. Bunun yanı sıra pastel tonlarının şıklığı da elbiselerle buluşmuş.


Firmamızı bir de kendilerinden dinleyelim: 

Angel Mia en güzel, en moda kıyafetlerin gençlere ve özellikle kendini genç hisseden bayanların tercih ettiği popüler online butik alışveriş sitesidir.Modanın varlığını kabul etsek de, en temel amacımız stil paylaşımıdır. Bugünün modası yarının rüküşüdür, ama stil kişiye özeldir , moda geri kalır stil gelişir.

Dinamik ve ne istediğini bilen, en önemlisi de kendini seven kadınları düşünerek ortaya çıkmış bir markadır. 
Amacımız; yansımanızı her gördüğünüzde göz kırpıp yolunuza devam etmenizdir.

Angel Mia ile her alışveriş, bir heyecan Yeni Bir Tutku...



Tarzınıza uygun bir giysiyle, pantolonla ya da elbiseyle karşılaştığınızda, ne kadar heyecanlandığınızı, aşkla dolduğunuzu görüyoruz. Bu duyguları her gün yeniden yaşamanız için; tutku duyduğunuz parçaları, stilinize uygun formlarda ve akıllı alışveriş seçenekleriyle sunuyoruz. Modayı bir yaşam biçimi olarak görenleri, Angel Mia' ya  modanın parçası olmaya davet ediyoruz.
Modanın Genç Kalbi, ANGEL MİA'da atar.
Daha fazla seçenek ve çeşitle karşılaşmanız için dünya modasına yön veren markaları, butik üretim yapan tasarımcıları, stiliyle kitleleri etkileyen ünlüleri mağazamızda ağırlıyoruz. Ayrıca, her hafta yeni bir konsepte yer verdiğimiz güncel kampanyalarımızla da tarzınıza dair yeni öneriler sunuyoruz. Sizleri günceli ve en güzel ürünleri sizler için seçen Angel Mia' nın online alışveriş sitesine davet ediyoruz...

ANGEL MİA 'da alışveriş yapmak  ihtiyaç değil 'Büyük bir tutkudur' ...

Keyifli Alışverişler..!

Ödemelerinizi gönül rahatlığı ile yapabileceğiniz güvenilir bir site Angel Mia. Üstelik 100 tl ve üzerinde yapacağınız alışverişlerde kargo ücretsiz. Tıpkı dedikleri gibi: ANGEL MİA 'da alışveriş yapmak  ihtiyaç değil 'Büyük bir tutku' ...


Firmamızın sizlere bir de hediyesi var. Resimde görmüş olduğunuz şık bluz 1 okuyucumuza hediye.http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-218-angel_mia_meleklere_yakisir.html

12 Aralık 2012 Çarşamba

http://gulnazaksu.blogspot.com/2012/12/yeni-yla-yeni-cekilisbeklerimm.html?spref=fb


Yeni Yıla Yeni Çekiliş..Beklerimm...

Hazır yılbaşı yaklaşmışken bende bir hediye vermek istedim....
Hediyen AVON dan cluch simli çanta...



Lafı fazla uzatmadan hemen geçmek istiyorum Şartlara..

Aslında hepinizinde bileceği gibi şartlar sıradan klasik şartlar...



  •  İzleyicim olmanız...
  •  Twitterdan beni takip etmeniz...
  •  Blogunuzda veya twitter'ınızda bir fotoğraf ile çekilişimi duyurmanız...
ve son olarak
  •  Bu yazının altına bana twitter adresinizi adınızı mail adresinizi ve duyuru yaptığınız linki yorum olarak bırakmanız...


Çekiliş yılbaşından sonra sonuçlanacak...


Bol Şanslarrr...

http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-232-silky_dreams_ipek_yorgan.html

Silky Dreams İpek Yorgan

Merhaba değerli okuyucularım,
 
Sağlık dolu, özel bir firmamızla sizlerleyiz. Bugün tanıyacağımız firmamız, tamamen organik ve antibakteriyel ürünleri ile sağlığınıza özen gösteren, rahatlığı ile ailenizde güvenle tercih edebileceğiniz, şıklığı ile de evlerinize zerafet getircek olan: Silky Dreams.
 
 
Silky Dreams firması organik, antibakteriyel, mayt barındırmayan özellikleriyle öne çıkan %100 SAF İPEK yorgan ve yastık ürünlerinin üreticisi. Hem kendiniz hem de aileniz için güvenle ve sağlıkla tercih edebileceğiniz bir marka.
 
Günümüzde sentetik ve kimyasal maddelerin kullanım yaygınlığının artmasıyla, alerji özellikle büyük şehirlerde çocuk, genç veya büyük her yaş grubunu etkilemeye başlamıştır. Alerji doğuştan gelen bir rahatsızlık değildir, 30 ya da 40 yaşından sonra da ortaya çıkabilmektedir.
Ve araştırmalara göre, ülkemizde her yıl 100 kişi maalesef alerji sebebiyle hayatını kaybediyor.
 
Bildiğiniz gibi piyasada çok değişik kalitede ipek yorgan üretilmekte. Neredeyse tüm bu ürünler “antialerjik” olarak piyasaya sunuluyor. Oysa ki herhangi bir yastık veya yorganın antibakteriyel özellikte olması için, yorgan ve yastığınızın içi gibi dışı da organik olmalıdır. Dolgu maddesi karışımsız olmalıdır. Elyaf, mikrofiber gibi sentetik ve kimyasal liflerden oluşmamalıdır ya da kaztüyü yorganlarda yapılan kimyasal sıvılarla yıkama işlemi, kimyasal ağartma gibi işlemlere maruz kalmamalıdır.
 
Silky Dreams, ipek yorgan üretim yerlerinde yapılan detaylı ve uzun zaman alan inceleme ve araştırmalardan sonra yurdumuz iklim ve kullanım şartlarına uygun özeliklerde üretimi yapılan bir ipek yorgan. Silky Dreams İpek Yorganları iki farklı kalitede üretilmekte. Gold kalite olanlar, el yapımı ve ipek dolgusu el işçiliğiyle hazırlanmakta. Silver kalite olanlar ise makina yapımı, dolayısıyla ipek dolgusu makinalarla hazırlanıyor. Her iki kalite yorganda da, en değerli kabul edilen ve dut yaprağından elde edilen ipek (mulberry silk) kullanılıyor.
 
 
 
SILKY DREAMS İPEK YORGANLARI ile yatağınızı kimyasallardan uzak tutun!
ÇÜNKÜ İPEK yapısında bulunan 18 aminoasit ile cilde dost ve tamamen uyumlu tek dolgu malzemesidir.

Firmanın yorganları sertifikalı; Silky Dreams İpek Yorganları, OEKO-TEX 100 sertifikasına sahip. OEKO-TEX, Uluslararası Tekstil Organizasyonu tarafından BEHO-047419 numara ile verilen bir kalite belgesi. Böylece, çevreyi kirletmeyen bir üretim ile üretildikleri ve en önemlisi de cilde tamamen dost ve sağlıklı kullanım için uygun oldukları garanti ediliyor.
 
 
 
Firmanın bu kalitesi basında da yer alıyor. Ürünlerin bu derece kaliteli ve daha da önemlisi sağlıkla kullanabileceğiniz ürünler olması, onu sevenleri ile bir röportajdada buluşturmuş. Kasım ayı SILKY DREAMS Röportajı: 
 
 
Ayrıca firmanın tanıtıcı ve bilgilendirici videolarında da pek çok faydalı bilgi yer alıyor:
http://www.uzmantv.com/konu/antialerjik-ipek-yorganlari-taniyin
 
Peki YORGANINIZIN İÇİNDE SAF VE KARIŞIMSIZ %100 İPEK OLDUĞUNU NASIL ANLAYACAKSINIZ?  
 
Son dönemde bambu, kenevir, pamuk gibi dolgu maddeleri yorganlarda kullanmakta ve Organik Bambu, Organik Pamuk Yorgan gibi isimlerle tüketicilerle buluşturulmaktadır. Ancak yorganın etiketine bakıldığında, dolgu malzemesinin %20-30'unun bambu ya da pamuk gibi doğal liflerden, geri kalan %70-80'inin ise elyaf ve silikon gibi kimyasal sentetik liflerden oluştuğunu görülmektedir. İpek, bambu, kenevir doğal lifler olmakla beraber antibakteriyel özelliğe sahiptir. Ancak maliyetten kısmak adına bu lifler diğer sentetik liflerle birlikte kullanıldığında doğal, organik ve antibakteriyel özelliklerini kaybederler. Elyaf, poşet artıklarından üretilmektedir. Kimyasal ve kanserojendir. Bu sebeple yorgan ve yastığınızın KARIŞIMSIZ, TAMAMEN DOĞAL LİFLERDEN OLUŞTUĞUNDAN emin olunuz.
 
SILKY DREAMS SAF İPEK Yorgan'larının kenar kısmında fermuar vardır. Bu fermuar alanından, yorganınızın içinde bulunan SAF İPEK'in muhteşem dokunuşunu, yumuşaklığını ve kalitesini hissedebilirsiniz! 
 
Biz de Kaliteyi Tanıyalım sitesi olarak kaliteyi tanıdık ve memnun kaldık sizlere bu zerafeti gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz.
 
Firmamızın sizlere bir de hediyesi var. Kalitesine güvenen Silky Dreams bu kalitesini herkese göstermek istiyor. Bir okuyucumuza EL YAPIMI 400 TL DEĞERİNDE YAZLIK İPEK ÇİFT KİŞİLİK YORGANhediye.


esmer güzeli: Miss Gibi Kokusuyla Oze Kahve Gönlünüzü Fethedecek...

esmer güzeli: Miss Gibi Kokusuyla Oze Kahve Gönlünüzü Fethedecek...: Kışın soğuk yüzünü hissettirdiği, yeni yılın yaklaştığı bu günlerde hepimizi tatlı bir yılbaşı telaşı sardı.. Bu özel gece için h...

9 Aralık 2012 Pazar