16 Mart 2011 Çarşamba

OjemRujumRimelim’den Hediyeler

Mor renkli Body Shop çantanın içinde Body Shop Coconut Body Scrub ,Body Shop Coconut Duş Jeli, Avon Naturals Strawberry&Guava Özlü Vücut Losyonu,Avon Skin So Soft Vücut Losyonu.
1 adet Parmex Aseton ,
Alix Avien 110 ve 211 numaralı ojeler
Flormar Supershine 35 numaralı oje
Flormar 387,370 numaralı ojeler
Golden Rose 114 Oje

14 Mart 2011 Pazartesi

HAYATIMIZA BİR RENK NEVRESİM DÜNYASI

http://www.nevresimdunyasi.com/ kısa bir sürede sektöründe en çok tercih edilen sanal mağaza olmayı başardı. Dünyanın ve ülkemizin önde gelen ev tekstili ve dekorasyon markalarını müşterilerinin beğenisine sunan nevresimdunyasi.com, bünyesindeki markaları gün geçtikçe artırarak, günden güne çok daha zengin ürün seçeneği sundu.

Nevresimdunyasi.com, lisanslı ürünlerde de çok iddialı. Dünyanın en sevilen çizgi karakterlerin, filmlerin, spor kulüplerinin lisanslı ürünleri de bu dünyada sizlerin beğenisine sunuyor.

Ayrıca sitelerinde sundukları “Prensiplerimiz” yazısı ile müşteri memnuniyeti ve güven unsurunun öneminin ve e-ticaretin bu en önemli değerlerinin bilincinde olduklarını en iyi şekilde yansıtmışlar. Bu yazıdan bazı dikkat çekici satırlar şöyle:

Nevresim Dünyası, varlık sebebinin siz müşterileri olduğunu bilerek her zaman %100 müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışır.





Nevresim Dünyası, her zaman en uygun fiyatları sunma prensibi ile çalışır.

Nevresim Dünyası, çok beğenilen tasarımı ve kullanıcı dostu yapısıyla alışveriş yapmayı tüketiciler için bir zevk haline getirmeyi prensip olarak benimsemiştir.
Müşteri memnuniyetini her zaman üst düzeyde tutan nevresimdunyasi.com, tüketici dostu kampanyaları da eksik etmiyor. “Arkadaşını davet et 20 TL kazan”, “ OUTLET” “Facebook kampanyaları” bunlardan sadece bir kaçı. Ayrıca kampanyalar dışında siparişinizde memnuniyetinizi arttıracak bir çok etken mevcut. 100 TL ve üstü alışverişlere ücretsiz kargo, tüm ürünlerde Bonuscard ,Worldcard ve MaximumCard’a peşin fiyatına 6 taksit, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme, Turkcell mobil ödeme, İstanbul içi “Aynı gün teslimat” ve bunlar gibi daha birçok hizmet ile müşterilerine göz ardı edilemez imkanlar sunuyorlar.

www.nevresimdunyasi.com, sosyal ağlarda da popülerliğini hızla artırıyor, bu platformlardaki takipçilerin mutlulukları paylaşımlarına yansımış. Nevresimdunyasi.com’daki haberleri, kampanyaları, yeni ürünleri aşağıdaki platformlardan takip edebilirisiniz.