14 Aralık 2011 Çarşamba

LuxyBox

Luxybox.com, en seçkin kozmetik ürünlerini ve güzellik ile ilgili tüm merak edilen bilgileri, ayağınıza getiren bir Internet sitesidir. Ücretsiz üyelik ile Luxybox mağazasından, dünyaca ünlü markaların kozmetik ürünlerini size özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Ayrıca, Luxybox abonesi olursanız, her ay özenle seçilmiş ürünlerin deneme boylarını içeren paketler de adresinize gönderilir.
LuxyBox bir LüksKutu Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş. markasıdır. Sitemiz 3 ana bölümden oluşmaktadır:

LuxyBox Aboneliği

Her ay, cüzi bir abonelik ücreti karşılığı 4-5 kozmetik ürününün deneme boyu, güzel bir kutu içerisinde adresinize gelir. Böylece, sizler için önceden seçip beğendiğimiz ürünleri, evinizin rahatlığında deneme şansına sahip olursunuz. Dermokozmetikten makyaja parfümden saç bakımına kadar her çeşit güzellik, kozmetik ve bakım ürünü bu kutu içerisinde yer alabilir. Hepsi de seçkin markaların özenle seçilmiş ürünleridir.

LuxyBlog

Sizlere ulaşan seçkin markaların ürünleri ile ilgili bilgilere de bu bölümde ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgilerin yanısıra, en güncel güzellik tüyoları, uzman videoları ve daha nice ipuçları da, burada sizlerle olacak…Eğer kozmetik ve güzellik üzerine yazmaya gönül vermiş bir blogger iseniz, bu bölüm sizin için de ideal bir yer. Kendi blogunuzda, ziyaretçileriniz ile paylaşabileceğiniz birçok bilgiye, görsele ve hatta videoya blog’dan ulaşabilirsiniz.

LuxyBox Mağaza


http://www.luxybox.com/
Ürünleri denemenin keyfine vardıktan sonra tam boylarından satın mı almak istediniz? O zaman sizi yormayalım... Başka yere gitmeye gerek kalmadan, binlerce çeşit kozmetik ürününün tam boylarına da mağazamızdan ulaşabilirsiniz.Hem de teslimat için günlerce beklemeden…Hatta satın alırken aynı anda indirimler kazanarak. Nasıl mı? LuxyBox’a abone olun, LuxyParalar kazanın; ürün satın alın yine LuxyPara’lardan kazanın. Bu puanları da istediğiniz zaman indirim olarak kullanın. Dahası var... LuxyBox’tan Arkadaşlarınızı tavsiye edin, site tarafından yayınlanan anketleri cevaplayın, LuxyPara kazanmaya devam edin.