1 Şubat 2012 Çarşamba

PİJAMA.COM.TR

http://www.pijama.com.tr/ Pijama.com.tr Pijama ve iç giyim sektöründe Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını sanal alış veriş dünyasına taşıyarak, farklı ve kaliteli ürün çeşitleriyle zevkli, bilinçli, kaliteyi seven ve önem veren  tüketicilere hizmet vermek amacıyla 2011 yılında kurulmuştur.

    
Pijama.com.tr olarak; ürün pörtföyümüzü Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının en beğenilen modellerini dikkatle seçerek oluşturduk. En iyileri tek bir adreste toplamak ve sanal alışverişin getireceği tüm kolaylık ve karlılığı  müşterilerimize aktarmayı amaçladık. Bizi farklılaştıran geniş ürün ve marka seçeneklerimiz,  düşük fiyatlarımız,  müşteri odaklı satış ve sonrası hizmetlerimiz ve  Türkiye'nin her yerine bir tıklama kadar yakın oluşumuzdur. 

      Müşterilerimizin, hakları ve güvenli alış verişi temel önceliğimizdir. Müşterilerimizle kurduğumuz açık ve etkili iletişimle hizmet kalitemizi arttırmak ve satış sonrası hizmetlerimizle müşteri memnuniyetini maksimize etmeyi amaçlıyoruz.  Karar ve eylemlerde yalnızca sezgilere duygulara ve deneyimlere değil güvenilir nesnel bilgilerin derlenip kullanılmasına önem ve öncelik veriyoruz. Müşterilerimizin istek öneri ve şikayetlerine duyarlılık gösteriyoruz. İş mükemmelliğini hedefleyen kalite anlayışımızla işi ve iyileştirmeyi bir bütün olarak görüyoruz. Taze bilgi ve bakışla yenilikçiliği temel alarak iyileştirme ve gelişimi sürekli kılmak istiyoruz.

     Çalışanlarımızı önemsiyor, iş ve değer yaratmanın ekseninde görüyor ve kuruluşumuzun performansının değişim 
ve ilerlemesinin temel kaynağı olarak görüyoruz. Ortak hedeflerimize ulaşmak için güven ortamı içinde etkin ve yapıcı bir ekip çalışmasının gücüne inanıyoruz. Çalışanlarımızın kuruma bağlılığını maksimize etmeyi hedefliyoruz.

Sanal alış veriş dünyasının bir parçası olarak sektöründe kalitenin ve güvenin tek adresi olmayı hedefliyoruz.



REN İTHALAT İHRACAT ve ELEKTRONİK HİZMETLER LTD. ŞTİ.

30 Ocak 2012 Pazartesi

SET DERİ

1957 YILINDA YUGOSLAVYA’DAN İSTANBUL’A GÖÇ EDEN YILDIRIM AİLESİ YUGOSLAVYADA 1930’LU YILLARDAN BU YANA EDİNMİŞ OLDUĞU SARAÇLIK MESLEĞİ GEREĞİ İSTANBUL’A GELDİĞİ İLK 15 SENE BOYUNCA DÖNEM DÖNEM DERİ ÇARIK,DERİ OKUL ÇANTASI,DERİ FUTBOL TOPU GİBİ ŞEYLERİ MÜTEVAZİ ATÖLYELERİNDE ÜRETİR. 1975 YILINDA BİRAZ DAHA BÜYÜK BİR ATÖLYEDE TOPTANCILARA SATILMAK ÜZERE DERİ EL PORTFÖYÜ ÜRETİMİNİ FASON OLARAK GERÇEKLEŞTİRİR.MESLEKTEKİ TECRÜBE ,İŞ DİSİPLİNİ VE TİCARİ AHLAK AİLEYE 1980 YILINDA KENDİ MARKALARINI OLUŞTURMAYA YETECEK KADAR KAYNAK SAĞLANMIŞ VE SET İSMİ İLE ŞİRKET KURULUMU GERÇEKLEŞİR. AYNI DÖNEMDE İLK MAĞAZASINI İSTANBUL MERCAN İŞ HANINDA AÇMIŞ VE AYNI ZAMANDA ATÖLYESİNİ BAYRAMPAŞA ‘DA KURMUŞTUR.
MARKANIN OLUŞTURULMASIYLA BİRLİKTE ERKEK VE BAYAN OLMAK ÜZERE CÜZDAN,KEMER,EVRAK ÇANTASI,ASKILI ÇANTA VE DİĞER DERİ AKSESUARLARININ DA TASARIMINA VE ÜRETİMİNE BAŞLAMIŞ,BÜYÜMESİNİ HIZLANDIRIMIŞ , KENDİSİNİ GELİŞTİRMİŞ VE İÇ PAZARDA DERİ ÜRÜNLER ÜRETİCİLERİ ARASINDA GEREKLİ YERİNİ ALMIŞTIR. BU DÖNEMDE HEM ÜRÜN PORTFÖYÜNÜN GENİŞLEMESİ HEM DE TALEPLERİN ARTMASI AYNI BÖLGEDE 2 MAĞAZA DAHA AÇILMASINA OLANAK TANIMIŞTIR.1993 SENESİNDE DÖRDÜNCÜ MAĞAZASINI LALELİ DE AÇAN SET RUSYA PAZARIYLA, MAĞAZASINI AÇTIĞI İLK DÖNEMİNDE HEM İLİŞKİLERİNİ HEM DE TİCARETİNİ OLGUNLAŞTIRMIŞ VE GEREKLİ İVMEYİ YAKALAYARAK 96 YILINDA YOĞUN TALEBİ KARŞILAMAK VE DAHA ENTEGRE ÜRETİM YAPABİLMEK ADINA YATIRIM KARARI ALMIŞ VE İSTANBUL HADIMKÖY’DE 3500 M2 KAPALI ALANA SAHİP TESİSLERİNİ KURMUŞTUR.
2000’Lİ YILLARDA YAŞANAN GLOBAL KRİZ NETİCESİNDE SIKINTALARI ASGARİ DÜZEYE İNDİRGEMEKTE BAŞARI SAĞLAYAN SET FARKLI PAZAR ARAYIŞLARINA DEVAM ETMİŞ DUBAİ FUARLARINA KATILMIŞ VE HEM DUBAİ HEM DE DİĞER BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİNDE MÜŞTERİLER EDİNMİŞ BU BÖLGEDEKİ İŞTİRAKLERİNİ DE OLGUNLAŞTIRMIŞTIR. GÜNÜMÜZDE HIZLI VE EN İYİ KALİTEDE DERİ ÜRÜN TALEBİ OLAN HER PAZARIN VE BU PAZARLARDAKİ HER FİRMANIN ÖNDE GELEN TERCİHLERİNDEN OLMAYI BAŞARMAKTA VE HER GÜN DAHA YENİSİNİ ,DAHA ESTETİĞİNİ,DAHA KULLANIŞLISINI TASARLAMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.
SET ÜRÜNLERİNİN EN ÖNEMLİ ÖĞESİ OLAN DERİLERİ DÜNYACA KABUL GÖRMÜŞ TÜRK DERİSİNDEN VE BUNUN EN İYİ TEMSİLCİSİ OLAN 7 FİRMANIN EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ ARASINDAN SEÇİLİR VE TEDARİK EDİLİR. MODANIN PERİYODİK DEĞİŞİMLERİNE UYGUN RENK VE DOKUSAL SEÇİMLERİ YAPILIR VE TASARIMLAR UYGULANIR. ÜRETİM AŞAMASINDA DERİNİN EN İYİ YÜZEYE SAHİP KISIMLARI BELİRLENİR VE  BU BÖLÜMLERDEN ÜRETİM YAPILIR.
ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN METAL,POLYSTER BENZERİ AKSESUARLARIN  YÜZDE 80’İNİ FİRMA BÜNYESİNDE TASARLANIR VE BU AKSESUARLARIN ÜRETİMİ KENDİNİ İSPAT ETMİŞ FİRMALAR TARAFINDAN YAPILIR .FERMUAR KULLANILAN ÜRÜNLERİN HEPSİNDE SEÇİLEN MARKA DÜNYANIN DA 1 NUMARASI OLAN JAPON ÜRETİCİ YKK’DIR.ÜRETTİĞİ ERKEK KEMER TOKALARINDA SAYGIN İTALYAN FİRMALARI İLE ÇALIŞMAKTADIR.
MONTAJ AŞAMASI BİTMİŞ HER ÜRÜNÜN  KUSURSUZ ŞEKİLDE MÜŞTERİYLE BULUŞABİLMESİ ADINA EN İNCE DETAYLARI İLE KALİTE KONTROL DEPARTMANINDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILIR.KONTROL SONRASI KUSURSUZ OLDUĞUNDAN EMİN OLUNAN ÜRÜNLER SEVK EDİLİR , KUSURLU GÖRÜLENLER İSE HATALARININ DÜZELTİLMESİ İÇİ MONTAJ HATTINA GERİ GÖNDERİLİR VE MÜKEMMEL HALE GELİNCEYE KADAR SEVKİYATI  GERÇEKLEŞTİRİLMEZ.  SEVKİYAT SONRASI MÜŞTERİ KAYNAKLI SORUNLARDA DAHİ ÜRÜN ARKASINDA DURULUR VE HATANIN GİDERİLMESİ ADINA GEREKLİ OLAN ADIMLAR ATILIR.