8 Aralık 2012 Cumartesi


Sürpriz Hediyeler Yine Yeniden Çekiliş Zamanı

YİNE YENİ YENİDEN  ÇEKİLİŞ zamanı :)

 Sadece 4 talihliye ikisi spor diğer ikiside klasik saat hediye edilecektir . Resimdekilerle birebirdir.Resimler kendi çekimimizdir.


           
Yılbaşında yada 14 Şubat da sevdiğiniz bir beyfendiye saat hediye etmek istemezmisiniz. Resimler kendi çekimimdir bu yüzden resimdeki aynı saatler çekiliş ile hediye edilecektir.  
Çekilişe Katılma Şartları Çok Kolay
1- Bu Sayfayı Facebook ve Twitter de  paylaş ve beğen
2- Facebook Sayfamızı Beğen ve paylaş
3+1 çekiliş hakkı kazanmak istersen eğer bu  yazıyı resimleriyle bloğunda duyur  

Yorumlarınızı bu sayfada aşağıdaki yorum kısmından facebook hesabınız ile yapınız. Kazanan talihlilere facebook üzerinden geri dönüş yapılacaktır.  


son gün  son katılım 25 Aralık 2012

5 Aralık 2012 Çarşamba

Elifgumus.com'dan 3 Kişiye Hediye!

Elifgumus.com'dan 3 Kişiye Hediye!
Merhabalar, güzel bir pazar günü daha sona ermek üzere. Pazartesi sendromunu şimdiden yaşamaya başladıysanız, o halde size güzel bir haberim var icon smile Elifgumus.comdan 3 Kişiye Hediye! Elif Gümüş işbirliği ile 3 kişiye gümüş kolye hediye ediyoruz! Çekilişe katılanlar yukarıda görmüş olduğunuz kolyeleri kazanma şansı elde ediyor.

4 Aralık 2012 Salı

.:: Miray'ın Annesi ::..: ÇEKİLİŞİM VARRR!!!!!!!!!!

.:: Miray'ın Annesi ::..: ÇEKİLİŞİM VARRR!!!!!!!!!!: MERHABALAR.. blog izleyicim 100 olduğunda çekiliş yapmayı planlıyordum.fakat çekiliş hediyeme birtürlü karar veremediğim için geçikti...i...

2 Aralık 2012 Pazar

Elif Gümüş'ten 3 Kişiye Hediye!

Elif Gümüş'ten 3 Kişiye Hediye!
erhabalar, güzel bir pazar günü daha sona ermek üzere. Pazartesi sendromunu şimdiden yaşamaya başladıysanız, o halde size güzel bir haberim var icon smile Elif Gümüşten 3 Kişiye Hediye! Elif Gümüş işbirliği ile 3 kişiye gümüş kolye hediye ediyoruz! Çekilişe katılanlar yukarıda görmüş olduğunuz kolyeleri kazanma şansı elde ediyor.