16 Ocak 2013 Çarşamba

HECHA TENCERELERİ


http://www.hecha.com.tr/
Her yerde lezzet
Hecha’nın kurucusu gerçek bir lezzet tutkunu ve birinci sınıf restoranlarda bulabildiği tüm lezzetleri mutfaklara taşımaya kararlı. Bu sebeple yemek konusundaki tanıdığı tüm kapıları çalıyor.
Günün birinde, bir kasap dükkanında, yeni bir et deneyecektir ancak bacadan çıkan bir arıza yüzünden mangal yanmaz. Dükkan’ın sahibi dökümden yapılmış bir tava çıkarır. Tavanın ağırlığı beş kilodur ve Amerika’dan Türkiye’ye dükkan sahibinin valizinde gelmiştir. Döküm tavada pişen etin mangaldakinden daha lezzetli olduğunu fark eden Bay Hecha’nın aklına muhteşem bir fikir gelir. Ailesi döküm sektöründendir ve hemen kasap arkadaşına aynı döküm tavadan bir adet üretir ve hediye eder. Amerika’dan taşımasına gerek kalmayacaktır.
Dükkan tavayı satıncaDükkan’ın sahibi kendisine hediye gelen ürünü ilk fırsatta satar. Bay Hecha, bu duruma sitem eder fakat dükkan sahibi yüz adet daha ister. Siparişlerin altından kalkamayan ve ürünün kendini kanıtladığını gözlemleyen Bay Hecha, her Türk’ün kanında olan hesapları yapmaya başlar ve yatırıma girer. Ürününe göz alıcı sunuş şekilleri, güzel isimler arar...
Hecha doğarTüm dünya dillerinin, kelimelerin üzerinden geçer. İspanyolca “iyi, güzel olmuş” anlamında kullanılan “hecha” kelimesi hem fonetik olarak hem de anlam olarak ürünü en iyi niteleyen kelimedir. Ürünler, satış noktaları, müşteriler her gün katlanarak artar. Kalitesini üreticisinden ve tüketicisinden alan Hecha, Türkiye’nin ilk dökme demir mutfak eşyaları imalatçısı olarak, koşulsuz müşteri mutluluğu prensibi ile en lezzetli pişirme gereçlerinin imalatına başlar...

Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Evde, ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.  
İşte bu nedenle dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor. 
http://hecha.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder