7 Ocak 2013 Pazartesi

http://firmalartanitim.blogspot.com/2013/01/modac-serap-koctan-gelen-guzellik.html


Serap KOC - Fashiondesigner


Güzel okuyucularıma güzel firmalar, markalar, tanıtımlar, kampanyalar yakışır. Sizlere özenle seçtiğimiz firmalarımızdan en özellerinden birinle daha tanıştırmak isterim. Modacı Serap Koç.





Modacı SERAP KOC un orjinal tasarımlarının Facebook' ta tanıtıldığı ve satışı yapıldığı tek site...




  
Serap Koç 25 Haziran 1977 Almanya/Münih te doğan ve büyüyen tasarımcının modaya olan ilgisi çocuk yaşlarda başladı. International Designers Foundation; üyesi olan modacı Ricky Martin, Enrique iglesias, Lou Bega, Sandra Bullock, Melanie Griffith, Sisqo gibi birçok dünya starını giydirdi.





 Avrupa'da birçok moda fuarları ve defileleri oldu. Modacının tüm tasarımları dünya çapında çok talep görmekte ve dünyanın her yerinde özel butik ve mağazalarda satışa sunulmaktadır.








Yurt içi ve yurt dışından online alışveriş olanağı sağlayan bir çok internet sitesinde hazırladığı koleksiyonlar,ve özel tasarımlarına ulaşabilmek mümkündür..Ayrıca tasarımcının kişisel ve e-ticaret sitesi yapım aşamasındadır...






İstediğiniz ölçüde, istediğiniz renkte bu elbiselerden biri neden sizin olmasın? Seçici olan tüm bayanlara hitap eden kıyafetler, Serap Koç Hanımın muhteşem tasarımınla beraber sizinle buluşuyor.

Sizlere bir müjdemiz var. Modacımız Serap Hanım'ın sizlere hediyesi var. Ufak şartımızı yerine getiren 1 kişiye Serap KOC - Fashiondesigner sayfamızdan istediği tasarımı, istediği şıklığı hediye ediyoruz. Evet hanımlar hediyenizi de siz seçiyorsunuz.!!

http://firmalartanitim.blogspot.com/2013/01/modac-serap-koctan-gelen-guzellik.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder